Vil du vide mere om kirkeskibe og Justitia? | Møns Museum

Vil du vide mere om kirkeskibe og Justitia?

Torsdag, 27 september, 2018 - 17:00

Vil du vide mere om kirkeskibe og Justitia?
så kom til foredrag på Møns Museum
Torsdag 27. september 2018 kl. 17

Foredragsholder Lisa Hartun er cand.mag. i historie og marinarkæologi fra henholdsvis Aarhus- og Syddansk Universitet.

Gennem de sidste seks år har Lisa udgravet, undervist og underholdt i maritim historie for både børn og voksne, på M/S Museet for Søfart, Museerne Helsingør og på Museum Sydøstdanmark. Senest har Museum Sydøstdanmark med marinarkæologer for roret udgravet det smukke 1500-tals handelsskib i Køge.

Kirkeskibe har altid haft en speciel historisk plads på M/S Museet for Søfart, det tidligere Handels- og Søfartsmuseum på Kronborg – og til foredraget på Møns Museum, vil Lisa dykke ned i søfartshistoriens univers med særligt fokus på kirkeskibe og Justitia.

Efter foredraget er der fællesspisning, her serverer ”skibskokken” fra Fanefjordskovpavillon Skipperlabskovs og Beskøjter med et moderne twist.

Pris for foredrag og middag 135 kr.+ 10 kr. gebyr
Billetten købes her:

Museumsforeningen Sydsjælland og Møn afholder arrangementet i samarbejde med Møns Museum.

135 kr. + gebyr 10 kr.