Camøno for handicappede | Møns Museum

Camøno for handicappede

Sted: 
Klintholm Gods, Lake Appartments
Dato: 
Søndag, 16 juni, 2019 - 11:30

Camønoen har 3 års fødselsdag, og det fejrer vi med udgivelsen af det længe ventede Camønokort for Handicappede, og kongerigets første vandrerute for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Det sker søndag d. 16. juni kl. 11.30 på Klintholm Gods, Lake Appartments, Langebjergvej 1, 4791 Borre, og alle er velkomne. 

Afdelingsleder for Møns Museum og Camønoen, Jeanette Lopez-Zepeda, byder velkommen og derefter er der taler ved borgmester Michael Smed samt hovedbestyrelsesmedlem og formand for Danmarks Naturfredningsforening i Vordingborg, Martin Vestergård, der fortæller om DN’s kampagne ”Grønt Guld”. Efterfølgende trakterer Camønoen med et lille glas bobler.

Handicapruten følger den originale Camøno, men visse strækninger er ændret af hensyn til kørestolsbrugere og gangbesværede samt deres familie og venner. Ruten er ikke opdelt i etaper, men angiver 24 særlige natur- og kulturoplevelser, som man også kan nå til i bil, på cykel og de fleste steder, også med motoriseret kørestol. Kortet er foldet på en måde, der gør kortet mere overskueligt og nemt at håndtere.

Camønokort for Handicappede er støttet af Danmarks Naturfredningsforening, Vanførefonden, Vordingborg Kommune og Velux Fonden 

 
Entré: 
Gratis adgang